Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Geonet S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Telefonie VOIP SIP
1419 lei
Brand
Telefonul tau fix din Romania !
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
GeoTel PrePay este fara Contract si fara Abonament !

- Fara Taxa de instalare
- Activare Gratuita ( online de pe calculatorul dumneavoastra ) in maxim 5 minute ai Telefonul tau fix din Romania . Activarea se face imediat fara costuri suplimentare, si puteti primi imediat apeluri . De asemeni puteti suna gratuit in reteaua GeoTel .
- Conexiune la internet de calitate .
- Serviciul GeoTel PrePay , se poate folosi cu un softphone instalat pe calculator gratuit
( X-Lite ) care se poate descarca de aici: http://www.geotel.eu/download/X-Lite.exe , sau varianta cea mai comoda de utilizare a serviciilor noastra, un Adaptor VoIP pentru telefoanele clasice , sau un Telefon IP, care se pot achizitiona de pe siteul nostru sau de la magazinele de specialitate .
- Asistenta Gratuita pentru instalarea serviciului , si pentru toata perioada de utilizare , prin telefon la +40 330 560000 , sau prin email : support@geotel.eu .
- Daca doriti sa sunati in alte retele de telefonie nationala si internationala trebuie sa incarcati contul dumneavoastra cu o valoare necesara destinatiilor preferate conform tarifelor noatre. Pentru a incarca contul, intrati in sectiunea CUMPAR CREDIT .

Valori de CREDIT disponibile : 4 EURO ; 10 EURO ; 20 EURO ; 30 EURO ; 50 EURO ; 100 EURO care pot fi achizitionate online de pe GeoTel.eu la sectiunea CUMPAR CREDIT.
Din Gura in Gura